Skip to content

Etusivu

Etusivu

Tervetuloa Linux-Aktivaattoriin

Nyt!

Ajankohtaisia linkkejä
  • Viikon VALO
  • VALO-CD

Jäsenistön kevätkokous

Linux-Aktivaattorin jäsenistön kevätkokous pidetään 27.4.2013 ravintola Kiinanmuurissa Turussa (Vähähämeenkatu 1). Katso tarkemmat tiedot kokouskutsusta. Tervetuloa mukaan!

Viikon Valo -projekti tehnyt jo yli 120 esittelyä

Viikon VALO -projekti on edennyt hienosti. Erillisellä sivustolla on esitelty joka viikko jokin avoimen lähdekoodin ohjelma tai vapaa sisältökokonaisuus jo sadan viikon ajan. Projekti toivottaa edelleen sisällöntuottajat tervetulleiksi ja toivoo tiedon leviävän reippaasti puskaradion kautta!

Lyhyesti Linux-Aktivaattorista

Linux-Aktivaattori on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää vapaaseen ja avoimeen lähdekoodiin perustuvien tietoteknisten järjestelmien käyttöä ja niiden ideologiaa Suomessa.

Pyrimme saavuttamaan päämäärämme tekemällä yhteistyötä erilaisten järjestöjen kanssa mahdollisuuksien mukaan, sekä omien projektiemme ja työryhmiemme toiminnan kautta.

Yhteistyön muodot

Linux-Aktivaattori internal process second version 01.png

Jotta osallistuminen toimintaamme olisi mahdollisimman suoraviivaista, kuka tahansa jolla on hyvä idea ja riittävästi aikaa toteuttaa se, voi käynnistää projektinLinux-Aktivaattorissa hyödyntäen tarjoamiamme resursseja.

Projektien aloittamiskynnys pidetään mahdollisimman matalana. Projekti saattaa työskennellä saman henkilön johdolla pitkänkin ajan, ja välillä se saattaa pysähtyä vähäksi aikaa osallistumisen mukaan. Projektiin voi kertyä enemmänkin auttajia, ja jos niitä on riittävästi, projekti voi päättää muuttavansa työtapaansa työryhmäksi.

Työryhmä on määritellyt itselleen tavoitteen ja se raportoi edistymisestään säännöllisesti. Työryhmällä on myös tyypillisesti määritelty rakenne ja toiminta on luonteeltaan jatkuvaa.

Työryhmä voi halutessaan irtautua, jolloin se jatkaa toimintaansa Linux-Aktivaattorista erillään. Syynä tähän voi olla esim. työryhmän kasvu niin suureksi, että sen jäsenet haluavat tehdä siitä oman yhdistyksen.

Osallistu ja liity

Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä olemme aina auttavien käsien ja ajatusten tarpeessa. Apua tarvitaan erityisesti projekteissa ja työryhmissä.

Jos haluat osallistua toimintaamme, lähetä viesti info-osoitteeseemme, ja voit myös liittyä Linux-Aktivaattoriin.

Sponsorointi

Tarjoamme erilaisia etuja sponsoreillemme, sponsoroinnin luonteesta riippuen. Jos haluat tietää enemmän, lähetä sähköpostia info-osoitteeseemme.

Lähitulevaisuudessa tulemme tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja liittyä kannatusjäseneksemme.