Skip to content

Yleisohjeet järjestäjille

Yleisohjeet järjestäjille

Ihmisten käsittely

Muistakaa jatkuvasti, ettei tarkoituksenamme ole tuputtaa vapaita ohjelmia. Esitämme vain vaihtoehdon ja jätämme valinnan tekemisen kullekin henkilölle itselleen. Muita järjestelmiä ei morkata ja väittelyihin ei mennä mukaan. Olkaa kohteliaita ja hymyilkää, vaikka miten ärsyttäisi. Muistakaa huomioida ihmisten reviiri.

Ohjatkaa ongelmavalittajat Terolle tai – jos haluatte olla heille julmia – Aschwinille wink

Turvallisuus

Valvokaa tavaroita ja yleisöä. Meillä ei ole laitteille mitään vakuutusta ja mahdolliset katoamiset iskevät ison loven järjestävien tahojen maineeseen. Jos huomaatte jonkun yrittävän varastaa jotain, tekevän ilkivaltaa tai vastaavaa, huutakaa mistä on kyse ja järjestyksenvalvojia paikalle, esim. “Varas! Järkkäri!”. Tällaisen huudon kuuluessa suljetaan samalla välittömästi paikan ovet.

Älkää menkö uhkaavaan tilanteeseen itse väliin, vaan opastakaa järjestyksenvalvojat (Tero Kuusela ja Jyrki Vuori) paikalle. Jyrkin löytää Palatsin toimistosta, Tero kiertelee ympäriinsä. Heillä on jokamiehen kiinniotto-oikeutta laajemmat oikeudet ja järjestyksen ylläpito on heidän työtään, antakaa heidän hoitaa homma.

Tulipalon ja loukkaantumisten varalta paikalla on ensisammutus- ja ensiapuvälineet. Näiden paikka kerrotaan ennen ovien avaamista yleisölle. Muistakaa missä nämä välineet ovat ja kuka niitä osaa käyttää.

Mikäli tulee tarvetta soittaa hätänumeroon, sen hoitaa Palatsin henkilökunta tai Tero. Tällaisista tilanteista aina heti tieto Terolle!

Yksikään piste ei missään vaiheessa saa olla miehittämätön! Kaikkien laitteiden on oltava jatkuvasti valvonnan alla!

Tauot ja ruokailu

Kunkin pisteen tauotuksesta vastaa viime kädessä pisteen vastuuhenkilö. Hänen on varmistettava, että jokainen pisteeltä käy syömässä ja ettei pisteellä missään vaiheessa ole liian vähän väkeä.

Ruokatauot pidetään välillä 12:00-15:00 ja niiden pituus on puoli tuntia. Ruokaa ja kahvin/teen/mehun saa buffetista ruokailulipuketta vastaan. Lipukkeet jakaa Tero. Lyhyempiä taukoja saa pitää, kunhan muistaa ilmoittaa niistä pisteen vastuuhenkilölle eikä pisteelle jää liian vähän väkeä (vastuuhenkilö arvioi). Tupakointi sisäpihalla.

Järjestelyistä

Jokainen paikalle tuotu laite merkitään omistajan nimellä esim. maalarinteippiä käyttäen. Tähän sisältyvät johdot, joita emme tällä kertaa halua löytää kassillista lojumasta ilman että omistajaa osaa kukaan sanoa.

Löytötavarat toimitetaan infopisteelle ja niistä kuulutetaan. Samoin esitysten alkamisesta tiedotetaan kuuluttamalla. Tapahtuma on yleisötilaisuus, jossa ei ole anniskeluoikeuksia ja paikalla on paljon alaikäisiä hoitamassa buffettia ja narikkaa. Näin ollen alkoholin käyttö tapahtuma-alueella on ehdottomasti kielletty. Humalassa esiintyville järjestäjille osoitetaan ovea riippumatta siitä, missä he ovat alkoholin nauttineet. 
to top

 

Edit | Attach image or document | Printable version | Raw text | More topic actions
Revisions: | r1.2 | > | r1.1 | Total page history | Backlinks
You are here: AOP2005Suunnittelu > YleisOhjeetto top